A Day in Tartu

Käytiin viime viikolla extempore-reissulla Tartussa vähän kiertelemässä Petrin kanssa kun ruvettiin miettimään, että on kohta asuttu vuosi täällä (minä lähemmäs 1,5 vuotta), mutta ei olla käyty missään Tallinnan ulkopuolella. Bussilla menee Tallinasta n. 3 tuntia, joten jos on ikinä miettinyt Tartuun lähtemistä, on kynnys todella pieni ja en voi kun suositella! Oli tosi mukava kaupunki ja ehkä viinaturistien puute teki myös itse reissusta paljon miellyttävämmän. Ainut miinus on ajankohta jolloin mentiin, varsinkin kun pimeä tulee jo niin aikaisin, että nämä reissulta saadut kuvat on suhteellisen pimeitä, mutta toivottavasti näistä saa nyt jotain selvää!

//Last week we went to Tartu with Petri, the only reason we went was that we have been living here for a year (me closer to 1,5 year mark) but we have never been anywhere outside Tallinn. The bus trip took about 3 hours so if you want to go, you totally should! It was really pretty city. Also the lack of Finnish alcohol tourists made the experience more pleasant. The only thing that bothers me about Autumn and Winetr is the lack of photography light, but I hope you guys can figure the pictures out! 





Tartuhan on siis Viron yliopistokaupunki ja lähes kaikki virolaiset tuntuvat ottavan tavoitteeksi nimen omaan Tartun yliopiston (ainaki ne joiden kanssa oon asiasta keskustellut). Itsekin mietin sitä silloin kun hain, mutta ongelmaksi muodostui silloin, että Tartussa ei voinut opiskella kandia englanniksi, joten se kaatui lähinnä siihen.

//Tartu is the university-city of Estonia and many Estonians that I have discussed with have told that Tartu is the most popular uni to apply to (at least according to the people that I have talked with). I also thought of applying there, but when I applied, it was not possible to study the bachelor's degree in English, so that went out of the window because of that.




Asuksi mun ainoat matkustukseen sopivat farkut ja Zarasta löytynyt syys-/talvitakki ja vakiona päiviin jolloin pitää kävellä paljon tulee aina valittua Adidaksen Superstarit! 

//For the outfit I took my comfiest jeans my new coat from Zara and always when I know I need to walk a lot I choose my Adidas Superstar sneakers!




Takki/Coat: Zara
Paita/Top: Zara
Farkut/Jeans: Dr.Denim
Kengät/Shoes: Adidas Superstar
Laukku/Bag: Saint Laurent

XOXO Tuuliina 



Ei kommentteja